Naši trenerji

DNTG Kranj ima novo vodstvo

V ponedeljek 28.marca je DNTG Kranj v prostorih ŠD Šenčur pripravil volilni Zbor članov...
o končanem izpopoljevalnem seminarju so se trenerji, člani društva preselili v prostore ŠD Šenčur, kjer je potekal redni, tokrat tudi volilni Zbora članov.
 
Poleg potrjevanja poročil za leto 2021 ter načrtov za leto 2022, sta bili najbolj pomembni točki razrešitev dosedanjega vodstva ter volitve novega. 
 
Prav je, da se za minulo delo zahvalimo dosedanjim članom UO Cirilu Žontarju, Gorazdu Kužniku, Alešu Ošljaku, Eriku Sedeju, Klemenu Gradišarju, Tadeju Langusu ter članom NO Maksu Džamstagiću, Miranu Vovku ter Urošu Bučanu, ki so pod predsedovanjem Mareta Trebca društvo peljali na visokem nivoju.
 
Kot rečeno so člani društva izvolili nov UO, ki bo pod vodstvom Aleša Ošljaka štel šest članov in sicer bo v UO Grega Berant, Tomaž Bertoncelj, Milan Gogić, Darijo Railić, Tadej Langus in Miran Vovk.  Po statutu je v UO tudi predsednik Sveta zaslužnih trenerjev Vitomir Radosavljević. Tudi NO je nov člani so: Andi Ahčin, Ciril Žontar ter Gorazd Kužnik.
 
Na koncu je poseben gost, nov predsednik ZNTS g. Bojan Prašnikar za minulo delo podelil medalje ter diplome članom društva.