Cilji in naloge društva

Licenčni seminar Portorož, dodatna obvestila

Spoštovani,

posredujemo vam nekaj osnovnih informacij in napotkov glede licenčnega seminarja v Portorožu

  1. Račune za kotizacije boste prejeli takoj po novem letu (Računovodstvo začne z delom 3.1.2022). Predvideno je, da se vam ga pošlje po mailu. Tisti, ki ste navedli plačnika klub, poskrbite za pravočasna plačila.
  2. Ne pozabite poravnati članarine svojim društvom za leto 2022.
  3. Seminar bo potekal v konferenčnem centru Grand hotela Bernardin, kjer bo tudi obratovala restavracija (verjetno tudi bife ), drugače je hotel zaprt. Kot ste verjetno že ugotovili, so prenočišča možna v Hotelu Histrion, ki je cca 300 m oddaljen od hotela Bernardin.
  4. Pogoj za vstop v konferenčne in ostale prostore je veljavno PCT potrdilo in pogojih, ki jih je/bo sprejela vlada.
  5. V soboto se pričakuje cca 450 udeležencev, ki bodo razdeljeni v dve skupini, manjša skupina bo lahko prisostvovala predavanjem preko video online povezave. Izvajalec (hotel Bernardin) lahko namreč zagotovi po veljavnih omejitvah zaradi pandemije kapaciteto 300 – 350 slušateljev.
  6. V primeru poslabšanja razmer zaradi Covid-19 in posledično dodatnih omejitvah, vas bomo sproti in pravočasno obveščali. (Lahko se po tihem računa na možnost, da bomo vsi morali imeti veljavno potrdilo o negativnem testu na dan seminarja, ne glede na izpolnjevanje pogoja PC). V primeru, da seminarja ne bi mogli izvesti v živo v Portorožu, je predviden on line seminar v živo na planirani datum.

 

S spoštovanjem,

 

 

Zdenko Maučec

ZNTS, gen. sekretar