Cilji in naloge društva

Licence 2020/21

Počasi se bo pričela nova sezona zato že lahko pričnemo urejati trenerske licence za tekmovalno sezono 2020/2021.

Trenerji, klubi;

Trenerji in klubi lahko že oddate zahtevek za izdajo trenerske licence izključno preko sistema Regista. Predlagamo, da svoje vloge oddate čim prej (nekateri ste to že naredili, pohvalno). Trenerji, ki želijo v sezoni 2020/2021 imeti licenco UEFA PRO, PRO, UEFA A, UEFA FUTSAL B, FUTSAL C oddajo vlogo na enak način, vendar pa bo vloge v tem primeru  obravnavala Zveza nogometnih trenerjev Slovenije (ZNTS).

Trenerjem, ki želijo v sezoni 2020/21 imeti licenco UEFA B, UEFA C, le to ob zadostnem številu točk izda matično društvo, torej DNTG Kranj.

V aprilu je zaradi pandemije odpadel izobraževalni  seminar, na katerem bi trenerji prejeli 10 točk. Seminar se bo izvedel pred 15.septembrom. Trenerjem, ki imajo trenutno 50 točk, se licenca lahko izda, vendar se morajo obvezno udeležiti seminarja. V nasprotnem se izda administrativna licenca.  O seminarju boste vsekakor obveščeni pravočasno


PLAČILO LICENC

Na podlagi prejetih vlog, bo DNTG Kranj na plačnike licenc, večinoma so to klubi, poslal račune.
Cena za izdajo licence C in B ostaja enaka kot v pretekli sezoni in sicer:
- licenca C: 56 EUR,
- licenca UEFA B: 88 EUR.

Predlagamo, da klubski administratorji pošljejo oddajo posamične vloge za vse trenerje v klubu, saj s tem bistveno olajšajo delo vsem.


Za vsa vprašanja smo na voljo preko našega elektronskega naslova robi.zorec@gmail.com

UO DNTG Kranj